ZSR 150
Re: ZSR 150
Сигнализацията не е толкова сложна,аз им я схванах лесно
Понякога обаче в някои гари може да се появи бъг например имаш разрешение за влизане и спиране в гарата (с ТВ да речем),свети ти жълто и тн,обаче като подминеш светофора и влезеш в стрелките и изведнъж скоростта става 0 и ти дава,че си превишил скоростта.Хубавото е че досега въпреки това не ми е давало failed activity,явно самата система си го отчита нещо.Иначе трасето е страхотно,но има много файлове и трябва да имаш добра машина за да му се радваш на макс и железни нерви докато оправиш правописа на грешно транскрибираните файлове 
- It_s_Real
- Site Admin
- Обратна връзка:
Изтрити са старите архиви от трасето и са качени новите инсталационни, с цел бързото и лесно инсталиране на трасето.
Нужно е да свалите всички файлове от папката на трасето и да стартирате първият инсталатор. След това всичко се инсталира автоматично.
На съобщения за грешки, кликате върху бутон "обнови".
Нужно е да свалите всички файлове от папката на трасето и да стартирате първият инсталатор. След това всичко се инсталира автоматично.
-
hackera457
- Новодошъл

Браво. наистина лесно се инсталира от време на време дава ерор за някои файл, но бързо се оправя. Даже и другите ми трасета тръгват/след добавяне на съответните липсващи файлове/. А някой знае ли как да оправя този еррор с depokanc, защото този еррор най много излизаIt_s_Real написа:Изтрити са старите архиви от трасето и са качени новите инсталационни, с цел бързото и лесно инсталиране на трасето.